Βιογραφικό

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα.

Σπούδασα στο τμήμα Ψυχολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών από όπου αποφοίτησα με βαθμό πτυχίου Άριστα. Είμαι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος από το ελληνικό κράτος (Αρ. 3592/25-9-2020). Στο παρόν, συνεχίζω να εκπαιδεύομαι στην Γνωσιακή-Συμπεριφοριστική Θεραπεία από το Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς.

Επαγγελματικά έχω ασχοληθεί τόσο με ενήλικο και εφηβικό πληθυσμό όσο και με παιδιατρικό. Πραγματοποίησα την πρακτική μου άσκηση στο Ιατροπαιδαγωγικό Κέντρο Αθηνών (Νοσοκομείο Παίδων Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού). Εν συνεχεία, μετακόμισα Κρήτη και εργάστηκα στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία «Αρωγή» και συγκεκριμένα στην Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Λασιθίου. Πλέον, έχοντας επιστρέψει στην βάση μου, την Αθήνα, συνεργάζομαι με ιδιωτικό ιατρείο ψυχιάτρων στην Νίκαια, αλλά και με κέντρα ψυχολογίας-ψυχοθεραπείας στην Δάφνη και τον Κολωνό.

Εθελοντικά έχω εργαστεί στην Ειδική Θεραπευτική Μονάδα Αυτισμού (Νοσοκομείο Παίδων Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού) παράλληλα με τις σπουδές μου, ενώ αργότερα άρχισα να αρθρογραφώ ως ψυχολόγος στην διαδικτυακή πλατφόρμα psychoedu.gr, στο οποίο παρείχα online ψυχοεκπαίδευση και συμβουλευτική. Αντίστοιχα, είμαι μέλος της διεπιστημονικής ομάδας του portal ΨυχολοΖῆν.

Αναζητώ πάντα νέες γνώσεις και δεξιότητες, σε μια προσπάθεια για προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη. Καθ’ όλη την διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών μου, καθώς και της επαγγελματικής μου πορείας έχω παρακολουθήσει πλήθος συνεδριών και σεμιναρίων με ποικίλες θεματικές. Μάλιστα ένα από αυτά είναι η Ψυχολογική Στήριξη μέσω της Τεχνολογίας, σημαντικό εφόδιο για την παροχή των υπηρεσιών μου ως ψυχολόγος διαδικτυακά, μέσα από πλατφόρμες όπως Skype, Zoom, Viber και WhatsApp.